Yellow Chips
Make it. Taste it. Together.
Welkom, wij zijn Yellow Chips!
Yellow Chips
Make it. Taste it. Together.
Welkom, wij zijn Yellow Chips!
Yellow Chips
Make it. Taste it. Together.
Welkom, wij zijn Yellow Chips!

© Getty Images

Van Berlijn tot Amsterdam. Van Stockholm tot Madrid. Overal in Europa worden onze biologische aardappel- en groentechips gekocht en gegeten. Daar zijn we best trots op. Want we maken ze met liefde, vakmanschap en oog voor eerlijk eten. GoPure, dat is ons merk.

Een eigen koers, een eigen verhaal

© Fielden Food Fotografie / Christian Fielden

Yellow Chips bedenkt en maakt (h)eerlijke, unieke en hippe producten voor iedereen die houdt van gezelligheid, plezier en verantwoord genieten. Als onderneming koppelen we marktgevoel aan creativiteit en inventiviteit. We geven ruimte aan ‘anders denken’ en verkennen nieuwe grenzen. Zo ontstaan innovatieve en verrassende producten. In Europa zijn we het voorbeeld van Hollands entrepreneurschap: professionials met een eigen koers en een eigen verhaal.

Highlights

Staat een bezoek aan de Biofach ook in jouw agenda?

Ook dit jaar presenteren wij onze (h)eerlijke GoPure chips weer op de Biofach in Neurenberg! Wij verwelkomen jullie graag op onze stand in hal 5-320 om onze nieuwste producten te presenteren. Laat je verrassen! Enjoy GoPure – straight from the land.

Proef nou wat! Trendwatchers opgelet: maak kennis met de nieuwe GoPure-varianten.

ORANJE BOVEN

© Fielden Food Fotografie / Christian Fielden

Het verhaal van deze super lekkere Fruits & Veggies begint met dragonkruid. Zachtfris van smaak: je proeft tonen van anijs en vanille en een heel klein beetje peper. Heerlijk dus – vonden wij – om dragon te gebruiken voor onze in biologische zonnebloem gebakken schijfjes biet en wortel. Maar het verhaal was daarmee nog niet af. ‘t Was net of die dragon méér wilde: een beetje zoet, een beetje zuur, een beetje anders. Pas toen onze chipsmakers er de rijke smaak van echte stukjes gedroogde sinaasappel aan toevoegden, gingen de duimen hier omhoog. En de rest van dit verhaal? Dat moet je gewoon zelf proeven!

FLOWER POWER

Fijnproevers als jij weten natuurlijk al lang dat veel bloemen niet alleen een lust zijn om te zien, maar ook om af en toe in je mond te laten smelten. Neem de bloemblaadjes van de Hibiscus: zachtzuur en zoetfris tegelijk. Wereldberoemde koks gebruiken ze voor hun lekkerste exquise gerechten. Ook onze chipsmakers weten er raad mee. Probeer onze nieuwe GoPure Classis Hibiscus maar eens: dunne, krakendverse aardappelchips zoals je ze gewend bent, maar nu met de zomerse zoetzure smaak van Hibiscus. Waarin een heel klein bloempje heel krachtig kan zijn. Bloempower!

Vacatures

Wil je aan de slag in een internationaal opererend bedrijf? Bekijk ons actuele aanbod.

De snelste weg naar Yellow Chips

Postadres:
Yellow Chips B.V.
Postbus 88
8300 AB Emmeloord

Bezoekadres:
Fabrieksweg 6
8304 AT Emmeloord

Telefoon +31 (0) 85 877 11 60
Fax +31 (0) 85 043 79 54
E-mail: info@yellowchips.nl